Bookstamel 2 jaar Hiep Hiep Hoera

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen. Degene die Bookstamel volgen op social media hebben afgelopen weken deze advertentie al voorbij zien komen. feestmaand

Yes het is echt waar deze maand bestaat mijn blog alweer 2 jaar. Ik moet eerlijk bekennen dat het voelt alsof ik mijn blog al veel langer heb. Maar goed laten we terug gaan naar het begin. 2 jaar geleden zat ik al een lange poos ziek thuis en voelde ik me zelf behoorlijk nutteloos. Ik wilde iets om handen hebben waar ik trots op kon zijn.

Nu is lezen en schrijven altijd al een hele grote passie van mij geweest. Maar ik heb natuurlijk dyslexie en durfde de stap niet echt te nemen om mijn passie met andere te delen. Maar goed op een dag dacht ik dus. Laten we de stoute schoenen maar eens aantrekken. Zo geschiede en www.bookstamel.com was ontstaan. Toen nog zonder eigen domein naam maar wel met enorm veel passie.

Mijn passie voor het Nederlandstalige boeken werd enorm goed ontvangen. Iets waar ik echt nooit van had durven dromen. Inmiddels ben ik hard op weg om 100 Nederlandstalige en Vlaamse auteurs te hebben mogen interviewen. Heb ik 100de boeken mogen lezen en recenseren. Maar het leukste van al is misschien nog wel dat jij mijn blog bent komen lezen!

Want zonder jou als lezer had ik dit allemaal nooit kunnen bereiken. Tijd dus voor een feestje!

Laten we het hebben over de  winactie.

Tja daar is die dan de  winactie ! Want wat is er nu leuker dan de lezers van mijn blog te verwennen met leuke giveaways tijdens mijn feestmaand. 

Deze winactie is gelijk een hele grote. Een aantal van jullie zijn misschien al bekent met De Boekenbuit. De boekenbuit is een Nederlandstalige boeken box. Elke maand kun je een boekenbox kopen met leuke goodies en boek. Het boek of soms ook boeken in deze box zijn een complete verassing. Ik vind die verassing de boxen ook wel erg speciaal maken. 

Nu is Yvonne de eigenaressen van deze  boekenboxen al een tijdje mede beheerder op mijn facebook group Nederlandstalige en Vlaamse boeken. Dankzij haar kan ik jullie nu deze te gekke winactie aanbieden! Yvonne heeft namelijk aangeboden om een gelukkige winnaar een complete boekenbox te sturen. De box heeft een waarde van minimaal 45 euro. De boeken zijn feelgood cowboy/romance.

104122858_1143263319370942_8915383631431855319_n

Wat moet je doen om te winnen.

Laat mij en Yvonne weten wat jij graag in een boekenbox zou zien. Heb je nou geen idee wat er normaal gesproken in deze boxen zit neem dan eens een kijkje bij de unboxings op de site van de boekenbuit. Je kunt het ons laten weten door hieronder een berichtje achter te laten. 

Het word natuurlijk super gewaardeerd als je De boekenbuit zou volgen op facebook. 

Je hebt tot 20 juli de tijd om te reageren op deze winactie. De winnaar word op 1 augustus bekend gemaakt in de grote winnaars blog! Zorg dus dat je terug komt op 1 augustus om te kijken of  jij de winnaar bent. 

Algemene regels voor de winacties deze maand.

* elke winactie heeft een aparte vraag die je moet beantwoorden op de blog
* Alle winnaars worden op 1 augustus bekent gemaakt in een grote post. Je hebt dan een week om te reageren anders word er een andere winnaar gekozen.
* Alle winacties hebben een andere sluitingsdatum dus let daar goed op
* Als ik op je reactie heb geantwoord staat die genoteerd voor de winactie
* Deel je een van de winacties openbaar op je social media levert dat een lootje op.
* De winnaars worden getrokken door een lotingsprogramma. Ik plaats een printscreen in de blog waarin de winnaars bekent worden gemaakt.

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Al jaren lang lees ik heel veel boeken. Daarom ben ik uiteindelijk een blog begonnen waar ik mijn passie voor boeken deel.

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Demi Stein schreef:

  Allereerst van harte gefeliciteerd! Ik vind het altijd super leuk om jouw blog te volgen! Ik heb zelf nog nooit een boekenbox gekocht, maar het staat in de planning om dat een keer te gaan doen. Ik zou, denk ik, eigenlijk alles wel leuk vinden wat er evt in zit. Wellicht kaarsjes, boekenleggers, een bookish lepeltje, thee, misschien een mooie illustratie.. Je kan mij met van alles blij maken haha!

 2. Gefeliciteerd 🙂 wat een mooie prestatie. Hopenlijk ga je nog jaren door.
  dennis van elten onlangs geplaatst…All of the Above: Maand overzicht Juni 2020My Profile

 3. Majonne Twigt schreef:

  Ik vind je blog echt een feestje! Ik geniet van je enthousiasme maar ook je openheid en eerlijkheid.
  Gefeliciteerd met je blogjubileum!
  Ik volg de boekenbuit al langer, al moet ik bekennen dat ik nog altijd geen box gekocht heb. Deze sla ik ook over, niet mijn thema.
  Ik wil nog altijd wel een keer een boekenbox proberen. Ik houd van fotoprops voor bookstagram, dingen die het goed doen op foto met een boek. Maar ook boekenleggers, een pin, sleutelhanger, ketting, illustratie, kaars.

 4. Juanita Buseyne schreef:

  Eerst en vooral van harte proficiat met je 2-jarige blog!!! Wat zou ik graag in een boekenbox zien? Misschien wel een bladwijzer met een cowboyster aan, daarnaast zou een kaarsje en badparels ook wel heel leuk zijn want wat is toffer dan lezen terwijl je relaxt in het bad? Zalig geurtje, kaarsje, wijntje (of in mijn geval een colaatje 🙂 ) en een goed boek. Een knabbeltje in de vorm van een chipje of borrelnootje zou ook mooi meegenomen zijn.

  • Pascalle schreef:

   Wauw gaat snel zeg..Twee jaar alweer🎈En wat een leuke actie.
   Boekenbuit volg ik alweer een tijd!.Leuke boxen.
   Wat zou ik leuk vinden erin bijv:
   Mooie boekenlegger wat hoort bij het boek.Leuk kaartje erbij v d auteur. Chocolaatjes.Mooie pen,Kaarsje,Leuk notitieboekje,alles is eigenlijk leuk!!Loot graag mee.🍀🎊🌞🤩🥰

 5. Hope schreef:

  Proficiat met je tweejarig bestaan!
  Wat een leuke winactie!
  (Ik loot niet mee, niet mijn genre. Dan geef ik liever de kans aan een ander.)
  Ik kijk uit naar nog meer geweldige blogs en natuurlijk de heerlijke recepten!

 6. Anna López Dekker schreef:

  Gefeliciteerd met twee jaar Bookstamel. Ik blijf het geweldig vinden, hoe jij je elke keer over jouw obstakels heenzet om te doen waar je passie ligt!
  Wat de box betreft, zou gezien het thema misschien zo’n Texas tie leuk kunnen zijn. Je weet wel, zo’n dubbel koordje met een dingetje eraan om het strak te trekken. Verder… tja, die boekenboxen zijn altijd leuk, dus…

 7. lianne clappers schreef:

  Gefeliciteerd met je 2 jarig bestaan. Het lijkt me heel leuk om eens zo’n box te winnen,ken ze niet dus spannend. Het zou leuk zijn om een notitie boekje in te vinden met pen,leuk boekenlegger,en verder mag het van mij wel een leuke verassing zijn. Ik waag graag een kansje!

 8. Jessica schreef:

  Leuke blog.. gefeliciteerd.
  heb me maar Meteen aangemeld, dus ik mag nog wegwijs worden. De box ken(de) ik niet. Dus ik heb m geliked en ga eens kijken. Ik vind het altijd leuk om van die pocket boekjes te lezen. (Met wat kortere verhalen) dat is fijn om mee te nemen als je ergens moet wachten. Tja ik lees nou eenmaal liever met een boek in de hand. Dat e reader gedoe is niks voor mij. Dat leest niet haha. Maar een boekenlegger is ok mooi 😃

  Nou ik ga duimen draaien haha

 9. Gerda schreef:

  Gefeliciteerd met 2 jarig bestaan van je Bookstamel! Hiep hiep Hoera!! ✨ Ken de boekenbox niet dus ben wel benieuwd. En een pen met jullie logo lijkt me superleuk en dan een mok erbij en dan ook met logo van jullie is ook geweldig, omdat het producten zijn die we allemaal gebruiken! 😀

 10. JN Kingma-Postma schreef:

  Gefeliciteerd met deze mooie prestatie.
  Wat ik her liefst in een boekenbox zou vinden? Een mooi en meeslepend boek, boekenleggers, achtergrondinformatie over de auteur, een mooie mok om koffie of thee in te schenken tijdens het lezen, lekkere knabbels zoals chocolade en koek voor tijdens het lezen, promotie materiaal van de uitgever en de auteur, bij het verhaal passende geschenken.

 11. Inge schreef:

  Gefeliciteerd. Doe graag mee. Altijd leuk een box. Vooral mooie art en boekenleggers zie ik er graag in. Ben lid van boekenbuit en heb op FB en pinterest de actie gedeeld. Bedankt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge