Bookstamel 2 jaar – Mijn liefde voor bookisch candles

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

2 jaar wat is de tijd voorbij gevlogen, en hoe gelukkig ben ik nog elke dag met mijn blog. Dat is bijna niet te bevatten. Vandaag heb ik weer een leuke winactie voor jullie. Dit keer heeft de winactie alles te maken met mijn liefde voor kaarsen met een boeken thema.

Degene die net als ik gek zijn op boeken kennen allemaal wel de verschillende shops met kaarsen van onze favoriete boeken. Echter zit er voor mij meestal een groot nadeel aan deze kaarsen. De meeste hebben namelijk geurtjes waarvan ik echt bijna over me nek ga. Niet zo handig als je er een leuke foto mee wilt maken, of ze gewoon eens aan wilt steken.

20200617_093805

Toen maakte ik een paar maanden geleden kennis met een nieuwe winkel. Op dat moment had de winkel nog de naam Shanti Candles. Inmiddels heet deze winkel Igniting Imagination. De eigenaressen van deze winkel is echt super aardig. Ik plaatste dan ook al snel mijn eerste bestelling bij haar.

Wat bleek haar geurtjes zijn echt perfect! Niet te sterk en super lekker. Tenminste degene die ik tot nu toe geroken heb en geloof me dat zijn er al aardig wat. Want na die ene bestelling volgde er met enige regelmaat nog een bestelling.

20200617_093636

Mijn favorieten kaarsjes van Igniting Imagination zijn toch wel de custom made candles. Inmiddels heb ik 3 verschillende kaarsen met mijn blog naam erop laten maken. 2 met een zoete bubbelgum achtige geur en 1 met een heerlijke chocolade geur. Ik geloof dat de chocoladegeur inmiddels mijn favoriet is. Maar goed ik ben dus echt super blij met deze kaarsjes ze zijn ideaal om foto’s mee te maken. Want dan ziet iedereen gelijk de naam van mijn blog.

De eigenaressen luistert met het maken van deze custom candles echt enorm goed naar haar klanten. En voor ze het label op je kaars plakt krijg je hem nog even te zien. Ik kan inmiddels dus wel zeggen dat ik aardig fan ben geworden van igniting Imagination.

20200617_093442 20200617_093355

20200617_093458

Hou jij nou net als mij van heerlijke geurende kaarsen in een boeken thema? Neem dan zeker een kijkje in haar shop! Maar doe ook mee aan de volgende actie want wie weet win jij dan wel een van de kaarsen van Igniting Imagination

Bewaar voor later op pinterest

Winactie

Wat moet je doen:

 • Laat in een reactie onder dit bericht weten wat voor kaars je graag in de shop zou willen zien. Dit mag bijv een kaars van een bepaald personage of boek zijn. Maar ben je niet zo fan van boeken dan mag je ook je favoriete geur benoemen.
 • Het zou leuk zijn als je igniting Imagination gaat volgen op haar instagram

Deze winactie sluit 25 juli. Op 1 augustus word de winnaar bekend gemaakt in de grote winnaars post. Dus vergeet niet om terug te komen en te kijken of jij gewonnen hebt.

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Al jaren lang lees ik heel veel boeken. Daarom ben ik uiteindelijk een blog begonnen waar ik mijn passie voor boeken deel.

Dit vind je misschien ook leuk...

24 reacties

 1. Hope schreef:

  Wat een geweldige winactie. Nu volg ik haar al op instagram, dus ‘check!’ 😀
  Wat ik graag zou zien van bookish candles is pas voor ergens eind dit jaar. Wanneer het boek van Elizabeth Kay uitkomt.
  Wat geur betreft ben ik dol op de geur van blauwe besssen/bosvruchten/raspberry/…

 2. Nakitaslibrary schreef:

  Super leuk! Ik zou graag kaarsen willen zien van the Hunger games en dan vooral in katniss, primrose en snow!

 3. Jan schreef:

  Wat een leuke actie zeg.
  Dat zou dan een van de zeven zussen zijn, of mijn lievelings geur kaars was altijd
  madagascan vanilla van de Primark, deze is helaas van leverancier veranderd en bestaat niet meer. jammer

  • Fien schreef:

   Ik vind de shop ook echt heel leuk en volg hem al een tijdje op insta 🙂 ik zou graag een kaars van Aurora Rising zien verschijnen, echt één van mijn favoriete boeken waar ik maar geen genoeg van kan krijgen!

 4. Manon schreef:

  Haha ik ken dat gevoel dat je bijna over je nek kunt gaan van geur die niet lekker is. Fijn dat je nu een favoriet hebt 🙂

 5. henk schreef:

  Goede geurkaarsen vinden is inderdaad erg moeilijk, want de meesten hebben zon chemische lucht waar ik erg slecht tegen kan. Lijkt me niet echt de bedoeling van zoiets;-), Maar leuk om te lezen dat deze anders zijn’, Mooie cadeau-ideeen

  • Mandy schreef:

   Oh wat leuk!! Ik ben ook echt dol op geurkazen. Mijn lievelings geur is vanille maar ook zoveel meer haha

  • Majonne Twigt schreef:

   Een Remi-trilogie (Lara Reims) kaars lijkt me gaaf. Uiteraard in het kenmerkende lichtblauw van de boeken.
   Maar een kaars met mijn naam net als jij hebt lijkt me ook tof, dan paars van kleur. Ik houd van citrus, grapefruit, bergamot, mandarijn en een vleugje vanille.

 6. Lodi schreef:

  kaarsen van boeken is echt helemaal nieuw voor mij, ik lees momenteel veel Lee Child boeken, maar als geur kaars wil ik dan toch de zeven zussen hoor 🙂 Ik vind je eigen logo op een kaars wel heel erg leuk

 7. Ann schreef:

  Ik wist niet eens dat er kaarsen in boekenthema’s bestonden. Ik denk meteen aan de geuren uit ‘Het bloemenmeisje’ van Anya Niewiera. Die zou ik wel eens in een kaars willen ruiken. En je blognaam op een kaars vind ik helemaal super.

 8. Tessa schreef:

  Ik hou ook erg van geurkaarsen, al vind het lastig om geurkaarsen te vinden die je ruikt, maar die niet te sterk ruiken
  Tessa onlangs geplaatst…Review: I.Myss Natural Mask CollagenMy Profile

 9. Erika schreef:

  Ik ben altijd erg fan van kaarsen gerelateerd aan de acotar of ToG serie van Sarah J. Maas! Daarnaast volg ik de shop al een tijdje en ben aan het wachten op de heropening

 10. Cynthia schreef:

  Ik wist niet dat er kaarsen met boekthema’s bestonden! Wat leuk! Ook je eigen bookstamel varianten zien er leuk uit!
  Cynthia onlangs geplaatst…5x Mooie Reisthema Bordspellen voor je StaycationMy Profile

 11. Fien schreef:

  Ik vind de shop ook echt heel leuk en volg hem al een tijdje op insta 🙂 ik zou graag een kaars van Aurora Rising zien verschijnen, echt één van mijn favoriete boeken waar ik maar geen genoeg van kan krijgen!

 12. Danielle schreef:

  Ik zou graag eens een kaars zien van Het gouden kompas of de kronieken van Narnia, benieuwd hoe die dan zouden ruiken 🤩

 13. nicole schreef:

  Wat een schattige kaarsjes zijn dat! Ook als je ze niet brandt, staan ze leuk denk ik, vanwege de mooie pasteltinten!
  nicole onlangs geplaatst…Droogmolen of waslijn? Wat is handiger?My Profile

 14. Annelore schreef:

  Ik ben niet zo van de geurkaarsen, maar vind het wel zo cool dat je er hebt met de naam van je blog op!

 15. cisca schreef:

  Oei!
  Wat super leuk!
  Nooit geweten dat er kaarsen zijn met boeken thema’s….
  Ik zou wel heel graag kaarsen zien voor de personages Sage en Luca uit Raak me. Niet. en Verlies me. Niet.

  Ik herken je feit dat je van veel geurkaarsen over je nek gaat. Ik heb dat ook.
  Ik ga snel de insta liken van Igniting Imagination.

 16. Anna López Dekker schreef:

  Ik zou wel een kaars willen zien die past bij mijn eigen Lathrain boeken. Groen, met de geur van het bos in de lente, bijvoorbeeld. Of als een knapperend haardvuurtje voor mijn hoofdpersoon Qelarha. Of thee en koekjes als in een elfenboom.

 17. Inge schreef:

  Wat een leuke actie. Candles die ik graag wil zien zijn kaneel en blue berries. En Zeg maar Joe en Storm (X-Men) en Arlidge candles.

 18. Ka8leen schreef:

  Ik hou vooral van de subtiele geur van witte rozen. Je neus net bij het hartje van de witte roos en dan die geur .. wow

  Wat herkenbaar trouwens van die geurkaarsen waarvan je over je nek gaat. Te overheersend kan ik ook niet tegen. Subtiele geurkaarsen nog nooit ontdekt, dus wel benieuwd naar deze

 19. Manon schreef:

  Super leuk, zulke schattige kaarsjes. Ik kan zelf helaas niet zo goed tegen geurkaarsen.
  Manon onlangs geplaatst…Zalon Box UnboxingMy Profile

 20. Inge schreef:

  Wat leuk die kaarsen, er zijn zo veel boeken en series die wel een kaars verdienen. Zoals de fantasy series van brooks en pratchett en GoT, LOTR, HP etc.
  Ik volg haar op insta 😉

 21. VerKlaproos schreef:

  Ik heb een huis vol kaarsen! Maar zonder geur daar heb ik een diffuser voor ☺️🍀😇
  VerKlaproos onlangs geplaatst…Vet verslaafdMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge