Z&K Readalong #2: ‘Hij die blijft van Roni Loren

on

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Vandaag start de readalong van het boek Hij die blijft van Roni Loren. Dit is het tweede deel van deze serie over het aangrijpende verhaal van de overlevenden van de grootste schietpartij in de geschiedenis van de VS. Eerder hield Z&K ook al een readalong van deel 1 maar die heb ik helaas gemist 🙂 Dus heb ik afgelopen week zelf deel 1 gelezen. Mijn recensie van dit eerste deel kun je komende week op mijn blog verwachten. Vanwege alle verjaardags blogs lukte het me niet om deze eerder te posten.

Readalong-banner-1024x389

Maar vanaf vandaag ga ik dus gezellig mee lezen met Zomer en Keuning en een hoop andere Bloggers! Wil jij nu ook gezellig mee lezen met deze readalong dan kan dat natuurlijk. Koop het boek en sluit gezellig aan. Zoals je ziet lezen we elke dag 3 hoofdstukken. Deze hoofdstukken bespreken we dan hier op de pagina van Zomer en Keuning. Elke dag plaatsen zij een blog (deze zal ook spoilers bevatten dus lees deze pas als je de hoofdstukken hebt gelezen) onder deze blog kun je dus gezellig mee kletsen over wat je van het boek vindt. Maar bijvoorbeeld ook over wat je denkt dat er nog gaat gebeuren.

Eigenlijk een soort van Leesclub maar dan online. Persoonlijk vind ik het altijd super leuk om te lezen hoe andere over een boek denken. Je krijgt daardoor soms toch een hele andere kijk op een boek!

Ik kan niet wachten om vandaag te beginnen met lezen. Op 8 augustus is het boek uit en kunnen jullie van mij de recensie van dit deel op mijn blog verwachten! In de tussentijd kun je dus gezellig mee lezen. Ik zou zeggen houdt mijn blog zeker in de gaten als je wilt weten wat ik van deze serie vind. 

Tot snel!

Heel veel liefs, Melanie

Bewaar voor later op pinterest

Readalong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge