Van eigen bodem met An Janssens

Voorstelblog An Janssens

Hoi lieve lezers van Bookstamel, We zitten alweer een paar dagen in September. Het weer is maar somber het miezert hier en het is best donker. Een heerlijke dag dus om met een boek op de bank te kruipen. Maar Vandaag mag ik jullie ook weer voorstellen aan een van de auteurs van eigen bodem voor deze maand. Dit keer is het een vrouwelijke auteur die fantasy boeken schrijft. Ik heb het over An Janssens.

an-Janssens

An Janssens is een Vlaamse auteur ze is geboren in 1983. Ze schrijft al van kinds af aan en in 2013 deed ze mee met de eerste Fantasy & Magic Tales schrijfwedstrijd van Luitingh. Deze wist ze te winnen met het verhaal Drakenkoningin dat later werd uitgeven door l.s Amsterdam en resulteerde in een trilogie.

In 2016 maakte An een klein uitstapje en bracht de boven natuurlijke thriller Heksenhoeve uit. Naast het schrijven waar we het later nog uitgebreid over gaan hebben, werkt An als freelance business analist. An heeft door heel wat vreemde landen getoerd op haar motor, maar momenteel is ze bezig aan een ander avontuur, de opvoeding van haar dochter die nu bijna twee is.

Ik zou zeggen kom volgende week snel terug om meer te weten te komen over de 4 boeken die An Janssens heeft geschreven.

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Al jaren lang lees ik heel veel boeken. Daarom ben ik uiteindelijk een blog begonnen waar ik mijn passie voor boeken deel.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Tessa schreef:

  Ik ben benieuwd naar haar boeken. Je hebt mij nieuwsgierig gemaakt
  Tessa onlangs geplaatst…Preview: essence oogproductenMy Profile

 2. Felice Veenman schreef:

  wat een gezellige introductie! Ik hou wel van verhalen over heksen

 1. 10 september 2020

  […] lieve lezers van Bookstamel, Vandaag gaan we het uitgebreid hebben over de boeken van An Janssens. Deze super leuke fantasy auteur heeft inmiddels al een mooi aantal boeken geschreven. Dit keer […]

 2. 17 september 2020

  […] lieve lezers van Bookstamel, An Janssens is natuurlijk deze maand een van de auteurs van eigen bodem. Tijd dus om eens een boek van haar te […]

 3. 24 september 2020

  […] te nemen van een van de auteurs van eigen bodem van deze maand. Het is alweer de laatste blog van An Janssens. Nu gaan jullie vast nog wel vaker wat lezen over An op mijn blog want ik moet de hele serie nog […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge