Van eigen bodem met Annemiek Steur

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Yes, ik mag weer een nieuwe auteur voorstellen voor de blogs van eigen bodem deze maand. Nu is deze auteur niet nieuw want ze geeft al een hele tijd boeken uit. Vandaag gaan we kennis maken met Annemiek Steur. Deze auteur wilde ik al langere tijd vragen voor de blogs van eigen bodem. Nu is het dan eindelijk zover en doet ze gezellig mee tijd dus om haar aan jullie voor te gaan stellen. 

Annemiek-steur

Annemiek Steur is geboren op 10 september 1996 te Haarlem Ze schrijft al sinds jonge leeftijd verhalen. Als we het dan hebben over die verhalen dan zijn dit fantasy verhalen. Sinds 2012 geeft Annemiek haar boeken ook uit. Inmiddels heeft ze meerdere titels op haar naam staan. Een van haar titels is ook vertaald naar het Chinees en dus ook uitgegeven in het chinees (Broad Think Tank). Annemiek Steur is vaak te vinden op evenementen als Elfia, Castlefest, Fantasyfest etc.

Helaas liggen deze evenementen momenteel stil door de corona maar zodra het weer kan dan is Annemiek ook van de partij. Naast het schrijven heeft ze ook een minor “Boek, boekhandel en uitgeverij” gedaan. Daarmee hoopt ze haar ervaring met de theorie te kunnen combineren. Ze helpt andere dan ook graag met het schrijven en uitgegeven van hun boeken. Ze wil graag de mentor voor andere zijn die ze zelf vroeger had willen hebben.

Volgende week gaan we natuurlijk uitgebreid in op de boeken die Annemiek Steur heeft geschreven. Waaronder Jonas Dubelaar die ik ga lezen voor een recensie. 

Heel veel liefs, Melanie

*** Deze blogpost bevat affiliate links en of producten die ik heb gekregen om te reviewen. Dit veranderd echter niks aan mijn mening.Ik ben altijd eerlijk oprecht en praat vanuit mijn hart. Bookstamel werkt alleen samen met producten, auteurs en uitgevers waar ik achtersta. Helaas heb ik Dyslexie dus kun je spelfouten tegenkomen in mijn blogpost ***

Bookstamel

Al jaren lang lees ik heel veel boeken. Daarom ben ik uiteindelijk een blog begonnen waar ik mijn passie voor boeken deel.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Sherry schreef:

  Ik ben erg benieuwd naar haar boek. Altijd leuk om auteurs van eigen bodem
  Te ontdekken.

 2. Lodi schreef:

  Leuk, ik lees graag boeken van eigen bodem en ben altijd benieuwd naar andere auteurs die ik nog niet ken. Ik ben benieuwd naar haar boeken.

 3. rachel schreef:

  leuk om te lezen en zeker als het weer om eigen bodem gaat!! en alvast gefeliciteerd want ze is morgen jarig 😀
  rachel onlangs geplaatst…Geen vlog, wel hiep hiep hoera!My Profile

 1. 29 september 2020

  […] lieve lezers van bookstamel, Vandaag is het tijd om afscheid te gaan nemen van Annemiek Steur. Maar dat doen we natuurlijk niet voordat we een Interview met Annemiek Steur online hebben […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge