Van eigen bodem met Angelique Haak

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag duiken we weer een keer de spannende kant op. Een van de auteurs van deze maand is namelijk een steengoede thrillerschrijfster! Vandaag mag ik jullie aan haar voorstellen en de komende maand gaan we haar nog veel beter leren kennen. Ik heb het over Angelique Haak.

Bewaar voor later op pinterest

Angelique Haak is geboren in Rotterdam in 1978. Ze heeft al sinds haar jeugd een passie voor lezen en schrijven. Ze besloot om mee te doen aan een regionale schrijfwedstrijd die ze won. Na het winnen van deze wedstrijd besloot zij haar liefde voor spannende verhalen te combineren met de liefde voor haar geboortestad Rotterdam. Daaruit kwam haar debuutthriller ‘Een nieuw begin, die gelijk werd genomineerd voor de Schaduwprijs. In 2018 volgde ‘Uitgeschakeld’ eveneens met de Rotterdamse rechercheur Jennifer Brugman in de hoofdrol. In 2019 verscheen de derde titel in deze reeks: Zwarte Ziel.

Angelique Haak woont inmiddels in Spijkenisse samen met haar man, 2 kinderen en rode kater. Op haar website kun je nog veel meer over haar te weten komen. Maar natuurlijk ook de komende maand waarin we het nog uitgebreid over haar boeken gaan hebben en we de maand afsluiten met een leuk interview.

Ik zou dus zeggen kom zeker deze maand nog een aantal keer terug om deze auteur te ontdekken.

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Al jaren lang lees ik heel veel boeken. Daarom ben ik uiteindelijk een blog begonnen waar ik mijn passie voor boeken deel.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Manon schreef:

    Volgens mij heb ik Uitgeschakeld gelezen!
    Manon onlangs geplaatst…Bloggers In Het Zonnetje #1My Profile

  2. Cynthia schreef:

    Weer een schrijfster die ik nog niet ken. Ik ben benieuwd naar haar en haar boeken.
    Cynthia onlangs geplaatst…Recept: One Pot Pasta met Lekker Veel GroenteMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge