Even voorstellen Monica Haak

Voorstel blog Monica Haak

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag is het alweer tijd om jullie voor te gaan stellen aan de volgende auteur van eigen bodem voor deze maand. Dit keer is het een vrouwelijke auteur Monica Haak.

De vierentwintigjarige Monica Haak woont in Nederland, Maar evengoed in de ontelbare werelden die zich in haar hoofd afspelen. Al van jongs af aan schrijft ze verhalen en ademt ze inspiratie in voor opkomende verhalen.

In 2017 besloot ze een stapje verder te gaan met haar verhalen en ze uit te brengen als boek. Haar eerste boek “Fatale Beloftes”zag in september van dat jaar het levenslicht. Dit boek bracht Monica uit in eigen beheer en behaalde de tweede plaats in de Indie Awards van dat jaar.

In 2019 kwam Monica in contact met Sandra van Hamley Books, waar de gesprekken al snel gingen over het bovenvermelde boek. Daarop besloot Hamley om dit boek opnieuw uit te brengen in een gewijzigde vorm. Zo werd de inhoud grondig aangepast en werd er een nieuwe cover gemaakt. Het verhaal kreeg een nieuwe titel die ontstond na een fijne brainstorming sessie. Voor verdriet heeft niemand tijd is een pakkende hedendaagse Young Adult geworden.

Naast haar passie voor schrijven, heeft Monica ook jaren over boeken geschreven op haar blog My Perfect Book Life. Ze plaatst zo nu en doen een video op haar gelijknamige YouTube-kanaal, en is actief op haar boekige instagram. Verder is ze dol op Dansen, yoga en toneelspelen. Voor haar werk is ze vaak ook met boeken bezig. Ze is namelijk orthopedagoog, werkzaam in de onderwijssector, waar ze naast het onderzoeken van o.a leerpoblematiek ook dyslexiebehandelingen geeft aan kinderen in de basisschoolleeftijd.

Ik kan niet wachten om Monica nog beter te leren kennen.

Liefs, Melanie

Bookstamel

Al jaren lang lees ik heel veel boeken. Daarom ben ik uiteindelijk een blog begonnen waar ik mijn passie voor boeken deel.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. rachel schreef:

    klinkt als iemand die gewoon van alles doet en leuk vind 😀 was weer leuk om te lezen

  2. Alexandra schreef:

    Heerlijk een boekverslaafde, die ook schrijft. Klinkt alsof ze leeft met boeken. Ben benieuwd naar het vervolg.

  3. Manon schreef:

    Monica is lekker bezig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge