Even Voorstellen Tycho Scholten

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag mag ik jullie alweer voorstellen aan een van de laatste auteurs van het jaar. Maar goed, volgend jaar gaan we natuurlijk gewoon gezellig verder met de auteurs van eigen bodem Ik zit al helemaal vol gepland tot het einde van het jaar. Er komt dus super veel leuks aan. Daarnaast begin ik volgend jaar ook met een nieuw project maar daarover later meer natuurlijk. Nu is het tijd om verder te gaan met de auteurs van December. Valt het jullie trouwens op dat de mannen deze maand de overhand hebben? Daar komt er nu weer een bij, namelijk Tycho Scholten.

Tycho Scholten
Bewaar voor later op pinterest

Tycho Scholten is geboren in 2000 wat een mooi jaar. Tycho studeert filosofie met een minor rechten aan de KU in Leuven en Sinds 3 augustus 2018 is hij ook officieel schrijver. Maar eigenlijk schrijft die al van kinds af aan. Maar 3 augustus is de dag dat zijn eerste boek ‘verloren wereld’ is uitgekomen, het begin van de ‘pangaea’-trilogie.

Maar goed Tycho Scholten had dus al vroeg schrijversdromen en een liefde voor fantasy. Combineer dit met een interesse voor oude beschavingen en Pangaea als uitgangspunt. En dan leidt dat alles tot een manuscript. Na 4 jaar schrijven durfde tycho dit manuscript naar uitgeverijen te sturen. Bij zijn derde poging was het raak. Zilverbron toonde interesse in zijn boek. Zilverbron is een label van uitgeverij Zilverspoor dat speciaal aandacht besteed aan beginnende fantasy schrijvers

Na zijn eerste boek Pangaea – deel 1 – Verloren wereld komt binnenkort het spannende vervolg hierop uit. Ik kijk enorm uit naar het vervolg. Maar goed daarover natuurlijk de komende weken nog veel meer.

Liefs, Melanie

Bookstamel

Al jaren lang lees ik heel veel boeken. Daarom ben ik uiteindelijk een blog begonnen waar ik mijn passie voor boeken deel.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Alexandra schreef:

  Ik ben niet zo van de fantasy boeken, maar respect als je zo jong al een boek schrijft. Leuk om te lezen dat hij blijft schrijven en binnenkort zijn tweede boek uitkomt.

 2. Frederique schreef:

  Ik vind het altijd erg leuk als zulke jonge mensen een boek schrijven. Niet mijn genre maar alsnog chapeau!

 3. Caroline schreef:

  Ik vind het zo leuk dat jonge mensen gaan schrijven, waarvan Tycho een goed voorbeeld is.

 1. 21 december 2020

  […] met Tycho Scholten. Eerder konden jullie Tycho Scholten al leren kennen door middel van het voorstel blog en de blog over zijn boeken natuurlijk. Ik wens jullie heel veel lees […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge