Jalvin van Patrick Berkhof

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag is het alweer tijd voor een recensie. Jaja de inhaal trein is in gang gezet. Dit keer las ik een dun boekje uit de prachtige wereld van Dizary. Jalvin heet het en het is geschreven door Patrick Berkhof. Ik ga je dus alles over dit boekje vertellen op deze eerste dag van de Lockdown. Wie weet vind jij het een leuk boek om te lezen nu we zoveel thuis gaan zitten.

Titel: Jalvin Auteur: Patrick Berkhof Uitgeverij: Versa Genre: Fantasy Cijfer: 9

Hier gaat Jalvin en het rijm van de wold over:

Herinneringen zijn een kostbaar bezit. Met zijn gave kan Jalvin ze bij mensen waarnemen. Als straatverteller baseert hij er schitterende verhalen op. Maar een rover waart rond in de ruige havenstad Neilpoort en hij berooft steeds Jalvins toehoorders. De griezel blijkt niet hun geld te willen. Met zijn onstilbare honger jaagt hij op een ultieme buit. Het heden en vooral ook het verleden van Jalvin worden erdoor op zijn kop gezet.

Dit vind ik van Jalvin en het rijm van de wold:

Oooh wauw hebben jullie die cover van dit boek gezien is die niet prachtig. Ik ben gek op de kleur en op de tekening die erop staat. Dit is zeker een cover die mij aantrekt. De titel is leuk maar voor mij was Jalvin alleen ook helemaal prima geweest.

Jalvin was mijn eerste kennismaking met de schrijfstijl van Patrick Berkhof. Wauw deze man kan schrijven hoor hij wist mij met Jalvin het gevoel te geven dat ik naar een troubadour zat te luisteren in een donkere pub of op een middeleeuws festival. Zijn manier van vertellen is zo ontzettend beelden en meeslepen. Het verhaal van Jalvin die een straatverteller is bracht een lach op mijn gezicht. Ik werd er vrolijk van.

De personages in het boek vond ik erg interessant Kobbel de vriend van Jalvin is precies mysterieus genoeg om hem interessant te houden. De rover precies duister genoeg om voor schurk door te gaan en dan heb je Jalvin, Een geweldige verteller een personage met charisma om het zo maar te omschrijven.

Ik ben dan ook aangenaam verrast door mijn eerste kennismaking met deze auteur en daarom krijgt het boek van mij een dikke 9

Liefs, Melanie

*** Deze blogpost bevat affiliate links en of producten die ik heb gekregen om te reviewen. Dit verandert echter niks aan mijn mening.Ik ben altijd eerlijk oprecht en praat vanuit mijn hart. Bookstamel werkt alleen samen met producten, auteurs en uitgevers waar ik achtersta. Helaas heb ik Dyslexie dus kun je spelfouten tegenkomen in mijn blogpost ***

Bookstamel

Al jaren lang lees ik heel veel boeken. Daarom ben ik uiteindelijk een blog begonnen waar ik mijn passie voor boeken deel.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. 1 januari 2021

    […] 5 is weer een klein boekje. Dit keer een fantasy boek. Jalvin is onderdeel van de verhalen wereld van Dizarry. Dit verhaal bracht gelijk een lach op mijn gezicht […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge