Even Voorstellen Emmy van Ruijven

Hallo lieve lezers van Bookstamel, De laatste auteur die meedoet aan de blogs van eigen bodem in deze feestmaand is een vrolijke auteur die vele van jullie al kennen denk ik. Zo niet dan kan ik verklappen dat het een super lieve leuke spontane en creative dame is. Ik heb het namelijk over Emmy van Ruijven. Zelf leerde ik Emmy alweer een hele tijd geleden kennen op instagram. Wat dat betreft is instagram echt een geweldig platform om nieuwe mensen te leren kennen. Later leerde ik haar iets beter kennen via een boekenclub die ik graag eens wilde bezoeken. Nu is het tijd voor jullie om deze auteur wat beter te leren kennen.

Emmy van Ruijven is 30 en afgelopen jaar mama geworden van een prachtig meisje genaamd Lily. Emmy is nogal een bezig bijtje ze werkt namelijk als Mediathecaris in een school bibliotheek, ze is illustratr en docent beeldende vorming maar daarnaast heeft ze ook nog haar eigen webshop Letters & Lights en blog Zon & Maan.

Emmy’s blog en webshop draaien beide om boeken. Het zal jullie dus niet verbazen dat deze dame gek is op lezen. Maar daarnaast schrijft ze dus ook. Ze schrijft voornamelijk over Young Adult en Fantasy en onlangs schreef ze haar eerste boek Supernerd. Dit boek is uitgebracht door Dutch Venture Publishing en over dit boek gaan we het later deze maand natuurlijk nog uitgebreid hebben.

Liefs, Melanie

Bookstamel

Al jaren lang lees ik heel veel boeken. Daarom ben ik uiteindelijk een blog begonnen waar ik mijn passie voor boeken deel.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Dat mensen nog zo veel dingen daar naast doen. Knap hoor.
    Lindaschrijfthetop onlangs geplaatst…Een fleurige thuis met hippe kamerplanten in huis| Plant RebelzMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge