Het grote winnaars bericht

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Zoals beloofd is het vandaag tijd voor het grote winnaars bericht. De winacties van deze maand zijn gesloten! Let op door de complicaties aan mijn hand is het me niet gelukt om alle winnaars gelijk vandaag bekent te maken, en alle winacties te plaatsen. De winnaars worden allemaal in de loop van deze week bekend gemaakt dus kom regelmatig even terug om te kijken of je hebt gewonnen! Maar het leuke nieuws is dus wel dat we in februari ook nog een aantal leuke winacties hebben. Maar goed ik ga zo dus beginnen met het bekend maken met de eerste winnaars en daarna zal deze post dus regelmatig worden aangevuld met nieuwe winnaars.

We beginnen met de winnaars van het boek Sansaar de Hoeder van Esmeralda de Vries. Ik mag van Esmeralda 10 winnaars kiezen verassing! Ben jij een van de gelukkige winnaars stuur dan een mailtje naar Info@bookstamel.com met je adres en of je het boek gesigneerd wil ontvangen of ongesigneerd.

De volgende mensen hebben een boek gewonnen:

JN Kingma-Postma *

Marian B

Corinne Bruinstroop *

Anneliese de Waal

karin de graaf

Hope *

Ans Stier

Manuel Konijnendijk

Rosemary van Duinen

Wim Best

Dan gaan we verder met de winnaar van het boek van Kim ten Tusscher ook deze winnaar mag kiezen of die hem gesigneerd wil hebben of ongesigneerd. Ben jij de winnaar stuur dan een mailtje naar Info@bookstamel.com.

De winnaar is geworden: Brigitte van Duijn*

We gaan verder met de winnaar van de boekenbon van 25 euro die op facebook liep 🙂 jij mag me jouw emailadres mailen op info@bookstamel.com.

Die winnaar is Majonne Twigt *

De volgende winnaar die ik bekend ga maken is de winnaar van het boek Stille Duisternis van Fenneke Zwaaneveld. Deze winnaar mag zijn adres gegevens mailen naar info@bookstamel.com.

De winnaar is geworden: Cathleen Francx *

Oke tijd voor de winactie van het derde deel in de Overstekers serie Koninklijke magie van Petra Doom. De winnaar mag mij een mailtje sturen met zijn of haar adres op Info@bookstamel.com .

De winnaar is geworden Tessa Toebart *

De winnaar van de eerste twee delen van de Overstekers serie van Petra Doom via de Facebookgroup Nederlandse en Vlaamse boeken is de volgende die ik bekend ga maken! Deze winnaar mag mij een mailtje sturen op info@bookstamel.com .

Mariska Lugtenaar Zonneveld. *

De volgende winnaar die ik bekend ga maken is de winnaar van Daigho van Latoya Morris. Heb jij dit boek gewonnen stuur dan even een mailtje naar info@bookstamel.com met je naam en adres.

Monica

De volgende winnaar die we bekend gaan maken is de winnaar van het boek van Kyra Mind. Heb jij gewonnen stuur me dan een email op info@bookstamel.com met je adres en naam daarin.

marij brand

De winnaar van een boek van Sebastiaan Koen naar keuze is de volgende die ik bekend mag maken. Wil je me een pb sturen met je adres en welk deel van de serie je wil ontvangen op info@bookstamel.com

Asmara

De volgende winnaar die ik bekend ga maken is de winnaar van het rvs huisnummer. Wil je mij een email sturen op info@bookstamel.com met je adres.

Eddie van Hommelen

De winnaar die ik nu bekend ga maken is de winnaar van de drie boeken van Tom Bergs Wil je me een email sturen op info@bookstamel.com met je adres.

Marjet

De winnaar van het boek van J.Sharpe is de volgende die ik bekend mag maken. Stuur je me een email op info@bookstamel.com met daarin je naam en adres

Dennis vd Sande

Dan gaan we door met de winnaar van de nieuwste thriller van Loes den Hollander. Stuur me een mail met je naam en adres daarin op info@bookstamel.com

Saskia Munneke

De winnaar van schaduwen over Razmir is de volgende die we bekend gaan maken. Stuur me een mail met je naam en daarin je adres op info@bookstamel.com

Rebecca Gubbels

De winnaar van het bijzondere boek van Mariska Overman en Rob Bruntink is de laatste die ik voor deze maand bekend moet maken. Stuur je me een mail met je naam en daarin je adres op info@bookstamel.com

Marilyn Coene

Dit waren alle winnaars van januari! Maar houdt de komende maand dus mijn blog goed in de gaten want er zijn dus nog een 5 a 6 tal boeken over die ik deze maand ga verloten.

Heel veel liefs, Melanie

p.s van de mensen met een * achter hun naam heb ik het adres mogen ontvangen. Reageer voor 6 feb anders word er een nieuwe winnaar gekozen.

Bookstamel

Al jaren lang lees ik heel veel boeken. Daarom ben ik uiteindelijk een blog begonnen waar ik mijn passie voor boeken deel.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Jellie de Vries schreef:

    Gefeliciteerd winnaars veel plezier met lezen

  2. Will Langenberg schreef:

    Alle winnaars van harte gefeliciteerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge