Even voorstellen Dani van Doorn

Hoi lieve lezers van Bookstamel, februari is de maand van de liefde en dan kunnen de prachtige romans natuurlijk niet ontbreken op mijn blog. Ik hoop dan ook zeker een aantal romantische boeken te gaan lezen deze maand. Zodat ik een aantal van deze romantische boeken met jullie kan delen. En tja. als ik dan denk aan romantische boeken dan denk ik ook gelijk aan Dani van Doorn. Ik vind het dan ook super leuk dat Dani een van de auteurs van eigen bodem is deze maand. Tijd dus om haar aan jullie voor te gaan stellen.

Dani van Doorn is getrouwd en woont in het mooie groene Eindhoven. Ooit was haar huis gevuld met honden en zelfs een paar jaar een puberjongen, die allemaal op hun eigen manier de boel lekker op stelten hebben gezet. Nu is het stil en hoor je vooral het geratel of gezoem van de laptop van Dani. Of een lekker muziekje wat Dani of haar man op zet. Dani houdt van veel verschillende soorten muziek, zolang het maar lekker swingt.

Als ze dan nog een mok thee en chocolade of een doosje dropjes erbij heeft, dan kan ze een hele tijd door werken aan haar boeken. Nou ja, als Facebook of internet haar tenminste niet teveel afleiden. Goh dat klinkt herkenbaar of niet! Tenminste voor mijzelf wel 🙂 ik laat me ook altijd super snel afleiden.

Dani van Doorn begon met schrijven na haar 43ste. Dat is best apart maar voor die tijd leek schrijven haar helemaal niets, saai zelfs. Terwijl Dani wel altijd verhalen verzon in haar hoofd maar daar zat beeld bij, en dat scheelt natuurlijk een hoop schrijfwerk.

Inmiddels zijn de boeken die Dani van Doorn heeft geschreven niet meer op een hand te tellen. Maar daar gaan we het volgende week natuurlijk uitgebreid over hebben.

Liefs, Melanie

Bookstamel

Al jaren lang lees ik heel veel boeken. Daarom ben ik uiteindelijk een blog begonnen waar ik mijn passie voor boeken deel.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. 15 februari 2021

    […] Pippa van Dani van Doorn. In mijn eerdere blogs kon je al kennis maken met deze leuke auteur o.a in dit blog waarin ik haar aan jullie […]

  2. 22 februari 2021

    […] We hebben Dani de afgelopen periode natuurlijk al een stuk beter leren kennen. Zo konden jullie hier de blog lezen waarin ik haar voorstelde en hier de blog over de boeken die ze allemaal geschreven […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge