Project Happy Me – 8

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Ik kreeg al berichtjes van mensen dat ze mijn project Happy Me weekverslagen misten. Nou jongens ik kan jullie vertellen dat ik nog steeds druk bezig ben met project Happy Me maar het schrijven per dag vind ik best lastig. Soms heb ik goede dagen soms slechte dagen. Met de slechte dagen kan ik zo 2-3 dagen niet achter mijn pc kruipen en dan ben ik alweer vergeten wat ik nou ook alweer precies welke dag heb gedaan. Niet zo handig natuurlijk als je een leuke week blog wil schrijven. Dus heb ik besloten om vanaf nu gewoon zo nu en dan een update te plaatsen van de dingen die goed en niet zo goed gaan 🙂

Eigenlijk gaat het momenteel echt super goed met Project Happy me. Waar ik in januari niet verder kwam dan 2700 stappen puur en alleen door de te wandelen want in huis draag ik mijn telefoon niet bij me zit ik in februari op een gemiddelde van 3721 stappen. Dat zijn toch al 1000 stappen per dag meer dan de maand ervoor en daar ben ik erg trots op. Mijn doel is om aan het einde van het jaar tussen de 7000 en 10.000 stappen per dag te lopen dus een gemiddelde van zo’n 8500 stappen. Als we zo door blijven stappen moet dat wel goed komen.

** Een klein probleem dit hangt compleet van mijn lichaam af. 27-2-2021 ging ik bijvoorbeeld met Martijn wandelen in de bedaf echt een geweldig natuurgebied. Tijdens deze wandeling kwamen we prachtige paarden tegen waar ik van genoot. We liepen ruim 8000 stappen en daar was ik super trots op. Toen gebeurde het 2 stappen voor de auto verzwik ik me enkel beland in een kuil en kieper zo hopsa voorover. Keihard op me knie die vervolgens luxeerden en op mijn rechter pols die al zwak is. Gelukkig niet op mijn net geopereerde hand. Jullie raden het al dikke knie veel pijn met als gevolg dat er de komende dagen al geen lange wandelingen inzitten.

Maar goed zoals ik al eerder zei elke minuut die ik loop is er een. Als we het dan over voeding hebben ook dat ging de afgelopen super goed. Nog geen dropje heb ik gegeten en geen een dag zat ik boven de 1500 calorietjes. Nou ja als we vandaag niet mee tellen want vandaag heb ik een bamihapje en een halve kapsalon op als avond eten en dat is natuurlijk niet heel gezond. Maar 1x per maand mogen we ook wel eens uit de band springen.

Verder is onze tuin eindelijk zo goed als af! Vorig jaar zijn we er aan begonnen om deze te vernieuwen. Onze tuin bestond eigenlijk alleen uit stenen en een plaat beton toen wij deze kochten. Nu hebben we mooie grote tegels een grasveld en bakken en borders die vol planten komen. Lekker veel groen en kleur in onze tuin. De planten zijn inmiddels besteld en ik hoop dat ze snel binnen komen. Dan kunnen de planten en bloemetjes lekker gaan groeien en bloeien in onze tuin en staat deze hopelijk over 3 jaar helemaal vol want tja al die baby plantjes moeten natuurlijk wel eerst groeien he.

Martijn en ik zijn echte huismussen dus gaan besteden we liever meer aan het huis dan aan leuke dingen doen. Zo zijn we boven ook bezig met het opknappen van de deuren en de kamers. Langzaam aan word ons huisje steeds meer ons paleisje. Maar daarover ga ik jullie later uitgebreid nog vertellen.

Liefs, Melanie

Bookstamel

Al jaren lang lees ik heel veel boeken. Daarom ben ik uiteindelijk een blog begonnen waar ik mijn passie voor boeken deel.

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. rory schreef:

  Hè, wat ruk dat je nu net op het laatste moment viel. Wat rot joh. Verder merk ik wel heel veel positiviteit bij je en dat is hartstikke mooi. Mooie rubriek is dit en leuk om dit zo nu en dan te lezen! Fijne dag!
  rory onlangs geplaatst…l’Occitane c’est une belle marque, mais ouiMy Profile

 2. Jasmina schreef:

  Jeetje balen van je enkel zeg..gaat het inmiddels weer een beetje?

 3. Manon schreef:

  Herkenbaar. Soms ga je zo goed en dan: life happens. Gebeurt er weer iets waardoor je weer iets minder goed kán gaan. Maar ook dat komt wel weer goed.
  Manon onlangs geplaatst…Sprankelende Feestcollectie Van De HEMAMy Profile

 4. Wanda schreef:

  Wat vervelend dat je net voor je terug was bij de auto bent gevallen met alle gevolgen van dien. Gelukkig viel de schade mee, maar toch… Je bent in ieder geval goed bezig!
  Wanda onlangs geplaatst…Dag Februari, Hallo Maart!My Profile

 5. Melissaschrijft schreef:

  Balen dat lopen zo lastig gaat. Zeker met zo enkel. Ik liep voordt we Eevee hadden ook amper en nu zit ik elke dag tussen de 7000 en 13000 opeens. Dat is licamelijk ook echt wennen
  Melissaschrijft onlangs geplaatst…Meet, Eat & Greet – Groen and Co BonbonsMy Profile

 6. Saskia schreef:

  Ik lees toch hele mooi pluspunten! En die zijn hetbelangrijkste.
  En ja, hier ook een huismusje. En aan de andere kant mis ik toch wel dat we niet kunnen gaan uiteten, terrasje pakken.. hihihi
  Saskia onlangs geplaatst…Mijn Februari 2021My Profile

 7. Tessa schreef:

  Oh nee, wat naar dat je gevallen bent. Hoe gaat het nu met je?
  Tessa onlangs geplaatst…Make Up Zuster: kwasten schoon makenMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge