Contact

Hallo Auteurs , uitgevers of boek fanaten .

Ik vind het natuurlijk altijd super leuk als jullie contact met me willen opnemen ! Of het nu voor vragen , recensies of tips is alles is welkom .

Meewerken aan de blogs van eigen bodem ?

  • Voor de blogs van eigen bodem moet de auteur Nederlandstalig schrijven ( dus geen vertaalde boeken ) Het gaat om 4 weken lang elke dag een blog waaronder een interview , recensie , bio en wat ik van het boek verwacht . Voor de blogs van eigen bodem vraag ik een fysiek exemplaar van een boek van de auteur ( i.v.m dat ik met een oog niks zie en ik dus niet te lang op een e-reader/telefoon kan lezen ) en natuurlijk mailcontact voor de interviews en biografie ! Wil je graag dat ik jou als auteur promoot in de blogs van eigen bodem mail dan naar bookstamel@gmail.com en zet in de titel van eigen bodem.

Wil je graag dat ik een boek recenseer voor je ?

Ook dan mag je mailen naar bookstamel@gmail.com alleen dan graag in de titel recensie exemplaar . Recenseren doe ik voor alle boeken dus niet alleen de Nederlandstalige . Ik recenseer recht uit me hart maar wel beleefd .

Heb je tips voor leuke boeken of andere vragen mail ze gerust naar bookstamel@gmail.com ook kun je mailen als je graag met jou bookstagram in de spotlight zou willen staan . Dit kun je doen met als title vraag voor bookstamel .

Bedankt voor de interesse in mijn blog .

Veel liefs ,

Melanie