Contact/Disclaimer

Wil jij nou met mij in contact komen dan kan dat op de volgende manieren.

Super leuk dat je een kijkje op mijn blog hebt genomen!Mocht je nu een leuke vraag voor me hebben of gewoon even je ei kwijt willen dan kun je mailen op info@bookstamel.com en dan probeer ik zo snel mogelijk een antwoord te geven. Ben je auteur en wil je graag mee werken aan de blogs van eigen bodem? Lees dan onderstaande info kort door en stuur een mailtje op info@bookstamel.com

* Als auteur van eigen bodem spendeer ik 4 weken de tijd aan jou als auteur om je te promoten. Zo verschijnen er 4 blogs en deel ik foto’s van je boeken op social media

* Omdat er veel tijd in deze blogs gaat zitten vraag ik een Fysiek exemplaar van een van je boeken (hier schrijf ik de recensie over)

* Daarnaast vraag ik een beetje tijd van jou als auteur voor het invullen van het interview en het nakijken van het voorstelblog.

Ben jij een uitgever en zou je het leuk vinden dat ik een boek voor je recenseren dan kun je ook mailen naar info@bookstamel.com met wat informatie over het boek en wat je van mij verwacht.

Liefs, Melanie

Disclaimer:

  • Voor de recensies op mijn blog maak ik veel uit gebruik van recensie exemplaren deze krijg ik van de uitgever of auteur in ruil voor mijn recensie. Deze mensen verwachten van mij een eerlijke en oprechte recensie en die kunnen jullie dus ook van mij verwachten.
  • Ook heb ik bij veel blogs een linkje naar de boeken van de auteurs. Mochten jullie via dit linkje iets kopen bij bol.com dan krijg ik daar een zeer kleine commissie van en die gebruik ik voor mijn winacties en de hosting van mijn site.
  • Ik draai deze blog puur omdat ik het leuk vind om over boeken te schrijven en boeken te lezen. En op deze manier kan ik mijn passie met andere delen.