Contact/ Disclaimer

Wat leuk dat je interesse hebt in mijn blog.

Samenwerken vind ik ontzettend leuk! Echter ben ik geen influencer en is dit ook niet de insteek van mijn blog. Ik ben gaan bloggen omdat ik geestelijk en lichamelijk een aantal beperkingen heb en daardoor niet meer kan werken. Om niet helemaal stil te blijven zitten ben ik gaan bloggen.

Samenwerkingen die ik aanga zullen dan ook zijn omdat ik achter het boek of product sta en dit graag wil promoten. Hiervoor vind ik het fijn om een gratis boek of product te krijgen. Maar ik wil zeker geen betalingen ontvangen.

Bloggen doe ik in mijn tempo en tijd. Soms kan een blog wat langer duren omdat het lichamelijk of geestelijk niet helemaal lekker gaat. Als er een datum word afgesproken probeer ik me daaraan te houden. Lukt het lichamelijk niet dan stel ik je altijd op de hoogte. Maar ik vind open en eerlijkheid belangrijk dus vertel dit er graag van te voren bij.

Ik heb ook dyslexie dus helaas glipt er zo nu en dan wel eens een spellingsfout doorheen. Of staan komma’s en punten op een totaal verkeerde plek. Ik probeer dit zoveel mogelijk te voorkomen maar zie je deze nou toch. Geef het dan gerust even door.

Heb ik je niet afgeschrikt met bovenstaande informatie dan kun je altijd contact met mijn opnemen via Bookstamel@gmail.com. Ik kan je ook mijn media kit opsturen.

Denk je nu ik wil eerst wel eens weten hoe andere over de samenwerking met bookstamel denken. Dan kun je deze hier lezen.


Dan nog even wat noodzakelijke puntjes waarvan ik ze jammer vind dat ik ze moet vermelden. 

Niks van mijn blog mag zonder toestemming overgenomen worden. Met uitzondering van de mensen waar ik mee samenwerk. Die mogen qoutes of stukjes tekst ook op hun website of in een boek plaatsen. ( Mocht het in een boek zijn dan zou het tof zijn als ik dit boek ook zelf ontvang want dat is toch iets om trots op te zijn)

Voor mijn blog krijg ik dus soms een gratis exemplaar van een boek of rietje. Maar dit zegt niks over mijn mening. Want die is voor elk blog eerlijk en oprecht dat verwachten de mensen waar ik mee samenwerk ook. Zoals je hier boven hebt kunnen lezen ga ik ook alleen een samenwerking aan met producten waar ik achter sta.