Contact/ Disclaimer

Wat leuk dat je contact wil opnemen met mij. Natuurlijk kun je dit altijd doen via Info@bookstamel.com

* Momenteel gaat het lichamelijk en geestelijk niet helemaal top. Daarom heb ik besloten om dit jaar geen nieuwe recensies aanvragen of interviews meer aan te nemen. Deze blog is een hobby van mij ik verdien er dan ook helemaal niks mee. Ik doe dit met liefde en plezier maar de rest van het jaar neem ik de tijd om aan mezelf te werken. 

* Een uitzondering hierop geld natuurlijk voor alle blogs, recensies en interviews en boeken die al zijn aangevraagd voor de rest van het jaar. De blogs van eigen bodem van dit jaar En de auteurs waarvan ik series lees mogen mij natuurlijk ook altijd benaderen voor een vervolg. Het is dus niet zo dat mijn blog stil komt te liggen. Er zal nog steeds bijna elke dag een blogpost zijn. 

Disclaimer

  • Niks van mijn blog mag zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden.
  • Uitzondering hierop geld voor auteurs en of uitgevers waar mee ik samenwerk die mogen de blogs die over hun boeken gaan gebruiken op hun eigen website, blog of covers.
  • Voor mijn blogartikelen word ik niet betaald dit is puur mijn hobby. Het enige wat ik wel krijg zijn recensie exemplaren in ruil voor mijn mening. Ondanks dat ik dus af en toe een boek krijg beïnvloed dit mijn mening niet. De uitgever of auteur verwacht namelijk ook mijn eerlijke mening.